U bent hier

Ervaringen

 

Reacties van cliënten
Marie-Thérèse: In mijn leven ben ik bij een paar verschillende fysiotherapeuten geweest. Momenteel weer bij Gea, waar ik heel blij mee ben. Het verschil is, dat bij de 'gewone' fysiotherapeuten ik algemene oefeningen kreeg voor mijn klachten. Het is bij Gea zo goed te merken, dat ze haar kennis heeft uitgebreid en verfijnt met de antroposofische kennis en feldenkreis en zo. Ik voel een precieze en fijnere afstemming, wanneer zij mij behandelt, waar ik enorm baat bij heb!!
Jeannette: Nuchter en sceptisch kwam ik binnen in de praktijk. Na een lang gesprek, 10 minuten een massage gelijk! Een intense warmte voelen van energie die vrij komt. Deze energie positief gebruiken voor bewust worden van lichaam en geest. Ontspannen liggen met gesloten ogen, om ogen te kunnen openen. Leren linken leggen tussen lichamelijke klachten en psychisch denken. Een zware last van me af duwen en met rechte schouders rechtop lopen. Ruimte krijgen, tintelingen ervaren en me licht voelen. Rust creëren en deze ook zelf nemen. Ik ben een mooi mens en mag zijn wie ik ben ondanks mijn tekortkomingen en beperkingen. Beste Gea als laatste uit de grond van mijn hart, Bedankt voor deze geweldige fantastische ervaring en voor mij oprecht een nieuwe "frisse start".
24 jarige student: Ik zou u nogmaals bedanken voor al de behandelingen die je met liefdevolle energie aan mij hebt gegeven. Ik ben 24 jaar jong en een student op Fontys Hogeschool. U heeft me echt geholpen tijdens de meest stressvolle periode van mijn leven. Ik was bezig met afstudeerstage, campagne voor de Brabant Awards 2012 en sporten( Hockey). Ik verloor het evenwicht en je hielp me terug te krijgen. Ik heb met succes afgestudeerd en ik zal zeker terug komen wanneer de problemen weer terug komt.
Anja: 18 jaar geleden kreeg ik chronisch pijn. Deze pijn ging gepaard met ernstige verkrampingen in mijn spieren zodat ik regelmatig niet functioneerde. Nu ben ik ruim 7 jaar onder behandeling bij Gea. Voor mij het beste "medicijn". Ik slik nu nog zelden medicijnen en de verkrampingen blijven weg. Ik weet uit ervaring dat ik het wel moet onderhouden maar Gea zorgt dus letterlijk en figuurlijk dat ik weer op de been blijf.
Anne: De zorgvuldigheid waarmee je werkt en bovendien zonder radio en zonder geklets tussendoor is een verademing.
Greetje: Ik wil je nogmaals bedanken voor al de behandelingen die je altijd met veel aandacht, geduld en liefdevolle energie aan mij hebt gegeven. Je hebt me weer leren en durven voelen. Ik zal je missen als mens en als therapeute. Dit gedicht wil ik aan jou opdragen. Lente Als een ondergrondse bol, Dat was ik Alle schoonheid en energie Omsloten Verborgen voor de buitenwereld Tot jij in m’n leven kwam Plots was er plaats voor de lente Heel langzaam ontsproot een kiem Wilde groeien De wereld ontmoeten Worstelde zich door donkere lagen Naar boven Naar het licht Tot zij zich kon vormen Tot een prachtige bloem Door iedereen bewonderd Dat ben ik.
Ingrid: Als ik uit balans ben, me onrustig en wat kouwelijk voel, ga ik graag naar Gea. Maar ook, zoals laatst, toen ik gevallen was en last had van m’n rug heb ik haar hulp gezocht. Haar aangenaam warme koetshuis en de heerlijke geuren van de masageolien zorgen voor een hartelijk welkom. Op de massagetafel legt Gea een warme kruik onder mijn koude voeten en dekt me zorgvuldig toe. De tafel staat voor een raam, dat uitzicht biedt op een binnentuin. Er heerst daar een weldadige rust. Ik kan daar zo van genieten, van de rust, de warmte en de heerlijke geuren. Als Gea mij masseert neemt mijn lijf de aanraking als heel vertrouwd in zich op. Na de massage krijg ik een dekbed om me heen en eventueel nog een warme kruik. In deze zachte warmte soes ik weg. Half ingedommeld wil er zich dan wel eens een nieuw inzicht openbaren. Zo'n cadeautje, waardoor je jezelf opeens veel beter snapt.
Lisa (6 jr.) zegt: "Gea heeft me heel fijn gemasseerd. Ik wilde elke keer heel graag naar Gea, ik werd daar vrolijk van." Toen ik Lisa vroeg wat het met haar heeft gedaan zegt ze: "ik voel me fijner in mijn lijf zitten. Ook zegt ze: het was steeds net als ik bij Gea vandaan kwam dat Gea mij nog steeds aan het masseren was, ik voelde dan haar handen nog op mijn rug". Wat ik zie bij Lisa is dat ze meer in haar lijf zit, vrolijker en zekerder van zichzelf.